Viaplay aanbod

Hoewel Viaplay pas vrij recent op de Nederlandse markt is verschenen heeft ook Viaplay een behoorlijk aanbod. De bekendste – of meest belangrijke – zal voor velen de Formule 1 rechten zijn dat het Zweedse bedrijf heeft verworven, maar daar stopt het niet. Net als bij de gevestigde orde bestaat het aanbod van Viaplay uit films, series en zogeheten Originals.

De onderscheidende factor is dus de hoge mate van sportgerelateerde content. Zo vind je op de Zweedse dienst niet enkel de Formule 1 terug, maar kijk je bijvoorbeeld ook Premier-league voetbal, Bundesliga-voetbal en PDC Darten terug. Op zoek naar het complete sport aanbod op Viaplay? Scroll dan snel verder.

Aanbod van films en series op Viaplay

Een Viaplay-abonnement hoef je dus niet alleen af te sluiten om Max aan te moedigen, naast de sportieve content heb je op Viaplay namelijk een enorm aanbod aan films en series. Onderdeel daarvan zijn de zogeheten Viaplay Originals, films én series die exclusief via de Zweedse streamingdienst te bekijken zijn. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de Zweedse series Threesome en Dystopia, maar inmiddels zijn er ook plannen voor Nederlandse Originals. Omdat Viaplay deze films en series volledig in eigen beheer produceert verschilt het aanbod in Nederland dus nauwelijks met andere landen en is de kans zeer klein dat er content verdwijnt.

Daarnaast is Viaplay de samenwerking met hayu aangegaan, een streamingservice die zich met name richt op realityseries. Zo werd het aanbod op Viaplay direct aangevuld met ruim 8000 afleveringen van meer dan 200 series. Zo bekijk je topseries als The Real HousewivesBelow Deck en Keeping Up With the Kardashians zonder daarvoor bij te hoeven betalen. Deze series zijn vrijwel direct te bekijken via Viaplay, zo loop je dus geen risico op spoilers.

Ook zijn alle titels van streamingdienst STARZPLAY (LionsGate) aan het aanbod van Viaplay toegevoegd. Denk hierbij aan series als BMF, Heels, Blindspotting en het bekroonde Run the World. Daarnaast zijn ook nieuwe series verschenen zoals Shining Vale, Gaslit en Becoming Elizabeth.

Disney+ concurrent

Niet alleen volwassenen zullen genieten van het aanbod op Viaplay, het Zweedse bedrijf sloot namelijk begin 2022 een deal met Dreamworks Animation, waardoor het gehele aanbod van Dreamworks exclusief op Viaplay te zien is. Denk daarbij aan filmklassiekers als Kung Fu Panda en Shrek, maar ook series zoals Madagascar: A Little Wild, The Croods: Family Tree, Dragons: The Nine Realms, TrollsTopia en nog veel meer. Dat belooft veel kijkplezier voor het gehele gezin!

Sportaanbod op Viaplay

Sportliefhebbers opgelet, want het sportieve aanbod op Viaplay is om te smullen. Sluit je nu een abonnement af op Viaplay dan kijk je dit jaar nog naar de volgende sporten tegen een gereduceerd tarief:

  • Formule 1
  • Voetbal: Bundesliga
  • Voetbal: vrouwencompetitie Zweedse Damallsvenskan
  • Voetbal: vrouwencompetitie Italiaanse A-serie
  • Voetbal: Premier League
  • PDC Darts
  • Matchroom snooker en pool
  • MMA: KSW

Hoelang deze content te zien zal zijn via het Zweedse platform hangt af van de contracten die hiervoor zijn afgesloten. Zo zijn de rechten voor de Premier League bijvoorbeeld aangekocht voor een periode van 6 jaar, terwijl de Formule 1 voor de komende drie jaar op Viaplay beschikbaar zal blijven.

Abonnement op Viaplay

Een abonnement op Viaplay kost momenteel 13,99 EUR per maand. Voor dat bedrag kijk je dus het hele aanbod van Viaplay en mis je nooit meer een Formule 1 wedstrijd. Wie nog gebruik wilt maken van een mooie aanbieding moet snel zijn, tot 1 augustus betaal je namelijk slechts 9,99 EUR per maand. Klik HIER om gebruik te maken van deze aanbieding.

Bekijk ook

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk tot augustus met bijna 30% korting!