Met deze F1-programma’s kom je de winter wel door

Het Formule 1-seizoen 2022 is afgelopen weekend ten einde gekomen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je als F1-fan aankomende winter geen race content meer te kijken hebt. Zo zijn op Viaplay diverse Formule 1-programma’s te kijken en geniet je ook deze winter nog van de snelste programma’s.

Nog geen Viaplay? Klik HIER en ontvang tot maar liefst 25% korting op een abonnement. Je betaalt maandelijks dus geen €13,99 maar slechts €10,49.

Max Verstappen: Picture Perfect 2022

Max Verstappen beleefde een seizoen om in te lijsten: een tweede wereldtitel en een recordaantal GP-zeges en punten. Maar een seizoen is meer dan alleen het scorebord. Met Amber Brantsen kijkt Max in een uitgebreid interview terug op het succesvolle seizoen 2022. Je bekijkt dit programma vanaf 24 november, exclusief op Viaplay.

F1 2022: Year of the Lion

De dominantie van Max Verstappen, de pijnlijke neergang van Ferrari en de dreigende comeback van Mercedes. Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel nemen je nog een keer mee naar het seizoen 2022, inclusief het sensationele debuut van Nyck de Vries en het oranjeweekend in Zandvoort. Vanaf 30 november is dit programma beschikbaar op Viaplay.

Max’s Machine

Tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen en voormalig Formule 1-coureur David Coulthard geven tekst en uitleg over hoe uniek een Formule 1-auto is, in deze exclusieve Viaplay documentaire. Je bekijkt Max’s Machine vanaf 7 december.

Red Bull Racing Home Run

Live verslag van de Red Bull Racing Home Run op Midsummer Boulevard in Milton Keynes. Het team van Max Verstappen viert in haar achtertuin beide kampioenschappen in de Formule 1 met spectaculaire demonstraties van onder meer Max Verstappen, Sergio Perez en nog veel meer. Bekijk dit programma live op 10 december via Viaplay.

F1 Talks

F1 Talks keert terug voor een tweede seizoen. Vanaf het circuit van Imola blikt Amber Brantsen samen met tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen, vader Jos Verstappen en Viaplay-analisten Giedo van der Garde, Heikki Kovalainen en Bjorn Wirdheim uitgebreid terug op het Formule 1-seizoen 2022. Vanaf 14 december is F1 Talks te bekijken via Viaplay.

Verstappen: Lion Unleashed 2

In een exclusief gesprek met Viaplay blikken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het afgelopen Formule 1-seizoen. Bekijk het tweede deel vanaf 26 december op Viaplay.

Anatomy of a World Champion

De driedelige documentaireserie Anatomy of a World Champion verwelkomt je in de wereld van Max Verstappen met exclusieve toegang tot zijn familie en team. Voor het eerst opent het briljante talent de deuren naar zijn leven en krijgt de kijker te zien hoe hij is gevormd tot één van de grootste sterren uit de geschiedenis van de Formule 1. Anatomy of a World Champion is vanaf begin 2023 beschikbaar.

Bekijk ook