Hoe kun je gratis Viaplay kijken in 2023?

Viaplay is sinds het voorjaar van 2022 beschikbaar in Nederland. In dit artikel beantwoorden we de vraag: hoe kun je gratis Viaplay kijken in 2023?

Vanaf het voorjaar van 2022 is Viaplay beschikbaar in Nederland. Viaplay heeft de rechten verworven van de Formule 1, Premier League, Bundesliga, en alle PDC-dartstoernooien, evenals een groot aanbod aan films en series. Of je nu geĂ¯nteresseerd bent in sport, graag een film kijkt of het liefst hele series bingewatcht, er zijn genoeg redenen om een abonnement op Viaplay af te sluiten. Elke week wordt het aanbod aangevuld met zowel lokale als internationale titels In dit artikel leggen we uit hoe je gratis Viaplay kunt streamen.

In dit artikel:

  • Kun je gratis Viaplay kijken in 2023?
  • Wat is de beste Viaplay deal in 2023?
  • Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor Viaplay?
  • Welke vouchercodes zijn er beschikbaar voor Viaplay?

Kun je gratis Viaplay kijken in 2023?

Alle bingewatch-waardige streaming content gratis bekijken op Viaplay: wie wil dat nou niet? Helaas is kwaliteit vaak niet gratis, en is het niet mogelijk om Viaplay volledig gratis te streamen. Gelukkig is het wel mogelijk om een flinke korting te krijgen op je Viaplay abonnement door een jaarabonnement af te sluiten. Door een jaarabonnement af te sluiten, krijg je 25% korting, wat neerkomt op 3 maanden gratis Viaplay. Zo kun je 3 maanden gratis Viaplay bekijken:

  • Ga naar viaplay.com via deze link.
  • Klik bovenaan de pagina op “ga voor Viaplay”.
  • Kies voor de tijdelijke aanbieding bij het jaarabonnement en klik op “meld je nu aan”.
  • Voer je e-mailadres in en kies een uniek en veilig wachtwoord. Klik op “naar aankoop”.
  • Kies voor betaling via iDeal of creditcard en voer je bank- of kaartgegevens in. Sluit je abonnement af.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een Viaplay abonnement afgesloten met 25% korting, wat neerkomt op 3 maanden gratis Viaplay kijken in 2023.

Wat is de beste Viaplay deal in 2023?

Als je op zoek bent naar de beste Viaplay deal van dit moment, raden we aan om een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee krijg je 25% korting, wat neerkomt op 3 maanden gratis Viaplay. Dit is momenteel de beste deal om Viaplay te streamen. We zullen dit bericht updaten zodra er een andere of betere deal beschikbaar komt.

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor Viaplay?

Op dit moment is er geen gratis proefperiode beschikbaar voor gratis Viaplay kijken in 2023. Er zijn ook geen concrete plannen om dit te veranderen. Een manier om Viaplay toch uit te proberen, is door een maandabonnement af te sluiten. Dit kost €13.99 per maand en kan elke maand opgezegd worden, zodat je er niet aan vastzit. Als je wilt overstappen naar een goedkoper jaarabonnement, kan je dit gemakkelijk doen.

Welke vouchercodes zijn er beschikbaar voor Viaplay?

Er zijn op dit moment geen vouchers beschikbaar voor Viaplay in Nederland. Hoewel Viaplay in andere landen wel vouchers uitgeeft, worden deze in Nederland niet openbaar verstrekt. Er is wel een optie om een voucher in te dienen, maar deze is alleen bedoeld voor werknemers, klanten en perscontacten van Viaplay. Gelukkig kun je wel 25% korting krijgen op Viaplay door een jaarabonnement af te sluiten via deze link, wat neerkomt op 3 maanden gratis kijken.

Wat is het Viaplay aanbod in Nederland?

Viaplay heeft een groot aanbod aan films, series en originele content. Een van de belangrijkste aanwinsten van Viaplay is de rechten voor de Formule 1, maar het platform heeft ook rechten voor de Premier League, Bundesliga en PDC-dartstoernooien. Viaplay heeft ook een aantal originele series en films, zoals de Zweedse series Threesome en Dystopia, en er zijn plannen om ook Nederlandse originele content te maken. Daarnaast heeft Viaplay een samenwerking met Hayu, een streamingdienst voor realityseries, en heeft het alle titels van streamingdienst STARZPLAY (LionsGate) toegevoegd aan het aanbod. Wil je op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op Gostreaming.

Bekijk ook