Beluister commentaar Olav Mol via de Grand Prix Radio App

De app met Olav Mol is al even te beluisteren, maar we spreken nog regelmatig F1-fans die van het bestaan nog nooit gehoord hebben. Nu de zomerstop bijna ten einde is dus nog even een reminder: mocht je meer behoefte hebben aan Olav Mol als commentator, download dan de Grand Prix Radio App.

Nog geen Viaplay? Klik HIER en ontvang tot maar liefst 25% korting op een abonnement. Je betaalt maandelijks dus geen €13,99 maar slechts €10,49.

Sinds begin dit jaar zijn de uitzendrechten van de F1 in handen van Viaplay, wat onder andere betekende dat we afscheid moesten nemen van Olav Mol als commentator. Dit tot ongenoegen van vele Nederlandse F1-fans. Voor wie toch liever het commentaar van Olav luistert is er een uitkomst: de Grand Prix Radio App. Middels de mobiele applicatie ontvang je namelijk live commentaar van de oud-Ziggo commentator tijdens de kwalificaties en de race, die daarbij wordt bijgestaan door Jack Plooij

App syncen

Mocht het geluid niet helemaal gelijk lopen dan heb je middels de app zelfs de mogelijkheid om het geluid met je beeld te synchroniseren. Door de app te openen en onderaan het tv-icoon aan te klikken kom je namelijk in de player terecht. Hier heb je de mogelijkheid om het commentaar van Olav Mol in de app tot een halve seconde nauwkeurig gelijk te trekken. Je hoeft tevens niet bang te zijn dat je iets mist. De app voorziet je namelijk van alle audio, van de boordradio’s tot de baangeluiden. Je kunt dus rustig het geluid van je tv uitzetten en een bluetooth-speaker aansluiten die je vervolgens verbind met de app, zo geniet je van de beste kwaliteit met het commentaar van Olav Mol.

Grand Prix Radio app downloaden

Wie zijn smartphone nog niet heeft voorzien van de app met Olav Mol heeft de mogelijkheid deze te downloaden via de Appstore voor Apple-gebruikers of de Google Playstore voor Android-toestellen.

Bekijk ook