Viaplay belooft nieuwe Viaplay Original: De Jacht op Jasper S.

Viaplay en producent Pupkin gaan het waargebeurde misdaaddrama De Jacht op Jasper S. uitbrengen als een Viaplay Original in Nederland. De nieuwe serie volgt het verhaal van een van de meest bizarre moordzaken in de geschiedenis van ons kikkerlandje en zal exclusief te kijken zijn via Viaplay.

Nog geen Viaplay? Klik HIER en ontvang tot maar liefst 25% korting op een abonnement. Je betaalt maandelijks dus geen €13,99 maar slechts €10,49.

In de nieuwe Original wordt de zoektocht naar de moordenaar Jasper S. uitgelicht en zal te zien zijn hoe Nederland voor het eerst te maken heeft met bizarre complottheorieën, die dankzij social media een extra boost krijgen. Zonder al teveel te verklappen bleef de misdaad zelf jarenlang onopgelost, totdat een journalist middels DNA-bewijs de zaak uiteindelijk opblies.

De nieuwe serie zal worden geproduceerd door Willem Bosch en creative producer Pieter Kuijpers (van God Los, Riphagen). Kennard Bos zal als producer voor Viaplay meewerken. Al meer dan 10 jaar doe ik onderzoek naar het idee om van de zoektocht naar Jasper S. een serie te maken. Ik heb het me altijd voorgesteld als een extreem Nederlandse Nordic noir, dus er is geen betere partner dan Viaplay. Dit is een samenwerking waar ik erg naar uitkijk.”, aldus Willem Bosch.

Wanneer de nieuwe Viaplay Original precies verwacht wordt is op dit moment nog niet bekend.

Bekijk ook