‘Assembled: Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ nu op Disney+

Marvel-fans opgelet, want Disney+ heeft afgelopen weekend een spiksplinternieuwe aflevering van Assembled online gegooid. Een nieuwe documentaireserie waarin ’the making of’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness uitgelicht wordt.

Nog geen Disney Plus abonnement? Voor slechts 8,99 EUR per maand kijk je de nieuwste Disney titels direct online. Klik HIER en ontvang tot 15% korting op je nieuwe abonnement.

De special, die vanaf nu te bekijken is op Disney Plus, wordt gehost door Bruce Campbell (Pizza Poppa) en geeft fans een exclusief kijkje achter de schermen. Hoor meer van de cast en de rest van het team, waaronder Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams en regisseur Sam Rami, over de ontwikkelingen binnen het Multiverse en wat er mogelijk in de toekomst mee gaat gebeuren.

Benieuwd geworden naar de aflevering van Assembled: Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Bekijk de trailer hieronder.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

In de laatste Dr. Strange film neemt Benedict Cumberbatch opnieuw de rol van Strange op zich en komt hij tot de ontdekking dat het Multiverse wel degelijk bestaat. In een epische verhaallijn waarin hij het opneemt tegen oude bekenden en we ook nieuwe helden leren kennen is niets meer wat het lijkt. Kijk Doctor Strange in the Multiverse of Madness én ’the making of’ nu op Disney+.

Bron: Marvel.com

Bekijk ook

Bekijk ook

Blijf op de hoogte!

Wil jij niks meer missen op het gebied van streamingdiensten? Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!