Dit zijn alle nieuwe Marvel titels die we binnenkort kunnen verwachten

Klaar om een duik te nemen in de Multiverse? Marvel heeft tijdens de D23 Expo van dit jaar een aantal interessante aankondigingen gemaakt voor fase 4, 5 en 6 van de MCU, ook wel bekend als The Multiverse Saga. Welke Marvel titels je binnenkort allemaal kunt verwachten? Je vind een uitgebreid overzicht hieronder.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

Werewolf By Night

Griezelen doe je natuurlijk in oktober, dus dat is tevens de maand dat Werewolf By Night exclusief te streamen zal zijn op Disney+. De Halloween special kun je bekijken vanaf 7 oktober en heeft zoals je in de trailer kunt zien een behoorlijk klassieke uitstraling, die volgens de makers zelf wordt bestempeld als een grappige horror. Je bekijkt de spraakmakende trailer van Werewolf by Night hieronder.

Secret Invasion

Fury’s back in business! In de nieuwe Marvel serie die ergens begin 2023 op Disney+ zal verschijnen zien we Samuel L. Jackson weer terug als Nick Fury en vervult Ben Mendelsohn de rol van de Skrull Talos. In de crossover wordt onder andere uitgelicht hoe een grote groep Skrulls al jaren de aarde aan het infiltreren is. Bekijk de trailer van Secret Invasion via de video hieronder.

Armor Wars

Wat er gebeurt wanneer Tony Stark’s uitvindingen in de verkeerde handen vallen? Dat leert James “Rhodey” Rhodes in de nieuwe serie Armor Wars. Don Cheadle zal wederom te zien zijn als War Machine in de nieuwe Disney+ exclusive.

Armor Wars logo

Fantastic Four

Ook Fantastic Four krijgt zijn eigen serie. WandaVision regisseur Matt Shakman gaat aan de slag met het nieuwe project welke we vanaf 8 november 2024 op Disney+ kunnen verwachten.

Fantastic Four logo

Captain America: New World Order

Wie zit te wachten op de nieuwe Captain America moet nog even geduld hebben, Captain America: New World Order zal namelijk in mei 2024 op het witte doek verschijnen. In het vierde deel van de Captain America-films pakt Anthony Mackie zijn rol op als Sam Wilson, maar verschijnen tevens twee andere Falcon en de Winter Soldier castleden: Carl Lumbly als Isaiah Bradley en Danny Ramirez als Joaquin Torres

Captain America: New World Order logo

Thunderbolts

Thunderbolts is de naam van de nieuwe Marvel-film die vanaf juli 2024 te zien zal zijn in de bioscoop. Tussen de cast zien we wat bekende gezichten, waaronder David Harbour (Stranger Things) als de Red Guardian, Hannah John-Kamen als Ghost en Sebastian Stan als Bucky Barnes.

Thunderbolts logo

Seizoen 2 van Loki

Liefhebbers van het eerste seizoen zaten er al met spanning op te wachten, want wanneer verschijnt nou het tweede seizoen van Loki op Disney+? Hoewel Marvel nog geen exacte datum heeft gegeven is het duidelijk dat het tweede seizoen halverwege 2023 zal verschijnen. Tom Hiddleston pakt uiteraard de rol op van Loki, waarbij het verhaal zal vervolgen waar seizoen 1 is geëindigd.

Loki logo

Ironheart

In Marvel Studio’s Ironheart zien we Dominique Thorne terug als Riri Williams, inderdaad, het zusje van Black Panther. In de zesdelige serie zien we hoe zij het meest geavanceerde pak weet uit te vinden sinds Iron Man.

Ironheart logo

En nog veel meer…

Naast de eerdergenoemde titels verschijnen er natuurlijk nog talloze Marvel-films en series op Disney+ waaronder Black Panther: Wakanda Forever, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, The Marvels, Echo en Daredevil: Born Again. Op de hoogte blijven? Volg Streamplayers.nl op onze socials of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook