Disney+ onthult nieuwe trailer Zombies 3

Disney+ heeft onlangs de officiële trailer onthult voor de nieuwe Zombies 3-film. Het derde deel van de muzikale franchise zal 15 juli in première gaan op de streamingsdienst, een speciale ‘lost-song’-versie van Zombies 3 zal een maand later op Disney+ verschijnen.

Nog geen Disney Plus abonnement? Voor slechts 8,99 EUR per maand kijk je de nieuwste Disney titels direct online. Klik HIER en ontvang tot 15% korting op je nieuwe abonnement.

In de hoofdrol zien we Milo Manheim terug als Zombie Zed, en ook Meg Donnely schittert wederom in dit derde deel. Beide zijn begonnen aan hun laatste schooljaar in de stad die inmiddels veilig bevonden is voor zowel monsters als mensen. Zed heeft goede hoop op een beurs die hem de eerste zombie met een universitaire opleiding zal maken, Addison is daarentegen hard aan het werken voor haar eerste internationale cheer-off.

De orde wordt verstoord wanneer aliens arriveren in Seabrook. Hoe dat afloopt bekijk je vanaf 15 juli aanstaande. Naast de originele versie zal Zombies 3 ook in een nagesynchroniseerde versie beschikbaar worden gemaakt, check hieronder de trailer.

Bekijk ook

Bekijk ook

Blijf op de hoogte!

Wil jij niks meer missen op het gebied van streamingdiensten? Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!