Prime Video toont teaser nieuwe Original “Jungle”

Prime Video heeft hun eerste teaser onthult voor de zesdelige serie Jungle. In de nieuwe serie worden de levens gevolgd van verschillende vreemden die op een manier toch met elkaar in verbinding staan. De Amazon Original wordt op 30 september exclusief op Prime Video gelanceerd in meer dan 240 landen en regio’s.

Nog geen Amazon Prime abonnement? Klik HIER en kijk voor slechts 2,99 EUR per maand de nieuwste Prime titels direct online.

Prime Video’s Jungle geeft volgens de makers perspectief op een wereld waar velen eigenlijk het bestaan niet van weten: de wereld van Britse Rap en zogenaamde Drill-rap, een subgenre die onheilspellender en agressiever is. In de nieuwe serie komt muziek dan ook veelvuldig samen met dialoog om zo een meeslepend en complex verhaal tot leven te brengen.

In Jungle zullen diverse rappers uit het Verenigd Koninkrijk te zien zijn, zo schitteren onder andere Tinie Tempah, Big Narstie, Unknown T, Jordan McCann, Jaykae, IAMDDB, Double Lz, Bandokay, M24 en meer dan 20 andere artiesten in de Amazon Original.

Bekijk de trailer van de nieuwe serie Jungle hieronder.

Bekijk ook