The Terminal List vanaf 1 juli op Amazon Prime Video

Guardians of the Galaxy-acteur Chris Pratt schittert vanaf 1 juli in de nieuwe Amazon Original The Terminal List. In de splinternieuwe serie pakt hij de rol op van James Reece, een Navy SEAL wiens peloton verloren gaat tijdens een riskante missie. De uiterst explosieve trailer check je hieronder.

Nog geen Amazon Prime abonnement? Voor slechts 2,99 EUR per maand kijk je de nieuwste Prime titels direct online. Klik HIER en kijk de eerste 30 dagen helemaal GRATIS.

In The Terminal List keert Reece terug naar zijn familie met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenissen en twijfelt hij aan zijn aandeel. Maar wanneer er nieuw bewijs aan het licht komt, ontdekt hij dat hij wordt tegengewerkt door krachten die niet alleen hem in gevaar brengen, maar ook de levens van degenen van wie hij houdt. 

The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek wat geschreven is door Jack Carr. Naast Chris Pratt zien we onder andere Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn en Riley Keough terug in de Amazon-serie. Tevens pakt Pratt naast de hoofdrol ook flink wat verantwoordelijkheden achter de schermen als een van de executive producers. The Terminal List zal vanaf 1 juli aanstaande via Prime Video te bekijken zijn.

Bekijk ook

Hey, jij daar!

Wil jij als echte streamplayer ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij regelen de rest!