Prime Video onthult nieuwe trailer LOTR: Rings of Power

Tijdens de San Diego Comic Con heeft Prime Video gisteren een nieuwe trailer laten zien waarin beelden te zien zijn van de nieuwe Lord of the Rings-serie. De drie minuten durende trailer geeft een duidelijker beeld dan de eerder vrijgegeven teaser, zo zien we in de laatste shots een Balrog voorbij komen en horen we ook de naam Sauron vallen.

Nog geen Amazon Prime abonnement? Klik HIER en kijk voor slechts 2,99 EUR per maand de nieuwste Prime titels direct online.

In de trailer gebeurt een hoop, maar voor Tolkien-fans is het duidelijk dat Morgoth de grote vijand belichaamt. Hij is de eerste Dark Lord van Middle-earth en tevens mentor van Sauron die tijdens de Lord of the Rings-reeks domineert.

Prime Video mikte al lang op Comic-Con als lanceerplatform voor de serie op weg naar zijn wereldwijde debuut op 2 september. De inzet is hoog, zo kocht Prime de rechten over voor een oogverblindende 250 miljoen dollar eind 2017. Het eerste seizoen kocht volgens diverse media nog eens 465 miljoen. Bedragen waarmee the Rings of Power waarschijnlijk de duurste serie ooit is.

Bekijk ook