Waar kun je Euphoria kijken?

Euphoria is een razend populaire serie uit 2019, met Zendaya in de hoofdrol. Tot enkele maanden geleden was de dramaserie tevens te bekijken via Ziggo Movies en Series, maar daar verdween hij kort na de introductie van HBO Max in Nederland. Wil jij weten waar je Euphoria op dit moment nog kunt kijken? Lees dan snel verder.

Op welke streamingdienst kun je Euphoria kijken?

De twee reeds bestaande seizoenen werden na de introductie van HBO Max direct verplaatst naar de streamingdienst, dus keken fans niet langer via Ziggo Movies en Series, maar werden ze gedwongen een abonnement op HBO Max af te sluiten. Die situatie is onveranderd, en daar lijkt voorlopig nog geen verandering in te komen. Euphoria is momenteel dus alleen te zien via HBO Max, wat er met de tienerserie gaat gebeuren na de geplande fusie van HBO Max en Discovery+ is op dit moment nog niet bekend.

Verhaallijn Euphoria

Wie nog niet aan het kijken van Euphoria is toegekomen een kleine samenvatting. In de hoofdrol vinden we Zendaya, bekend van de meest recente Spider-Man films, als tiener op een middelbare school. In de serie wordt ze geconfronteerd met drugs, seks, en gecompliceerde trauma’s die ervoor zorgen dat haar wereld alsmaar instabieler wordt.

De razend populaire serie doet het ook goed op IMDB, zo wordt het drama momenteel beoordeeld met een 8,4 door meer dan 176.000 kijkers. De dramaserie wist tevens 9 Emmy’s binnen te slepen, benieuwd geworden naar de serie Euphoria? Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk ook