Disney releaset trailer nieuwe Lucasfilm serie Willow

Disney+ heeft een trailer online gezet voor de nieuwe live-action Fantasy serie Willow uit de hoed van Lucasfilm en Imagine Entertainment. De gloednieuwe serie is gebaseerd op de film uit 1988 en zal vanaf 30 november exclusief te zien zijn op Disney Plus.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

Hoewel de film in zijn tijd niet bepaald een kaskraker was heeft het inmiddels wel een cultstatus verworven, hoog tijd voor een remake dus. Het verhaal Willow staat bekend als de poging van Lucasfilm om Tolkien te imiteren en als we de trailer mogen geloven is dat met deze remake aardig gelukt.

In de nieuwe serie Willow zien we een uiteenlopende internationale cast met als executive producers onder andere Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan. Het epische verhaal begint met de vondst van een baby door de dwerg Willow. Langzaam dringt het door dat het kind is voorbestemd de duistere koningin van de troon te stoten. De magische setting in combinatie met de onwaarschijnlijke groep helden in dit verhaal zullen ongetwijfeld genoeg harten stelen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot 30 november.


Bekijk ook