Limitless with Chris Hemsworth vanaf 16 november op Disney Plus

In de nieuwe serie Limitless with Chris Hemsworth zoekt onze space viking de limieten op van het menselijk lichaam. Wat is het volledig potentieel van het menselijk lichaam, en kun je veroudering tegengaan?

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

Dat Chris Hemsworth in topvorm is zal vele Marvel-fans niet ontgaan zijn, maar in de nieuwe National Geographic-serie draait het dit keer niet alleen om spieren, maar vooral om de inzichten op het menselijk lichaam. Volgens wetenschappelijk onderzoek kunnen we namelijk meer met ons lichaam dan tot nu toe werd gedacht.

Die wetenschap wordt op de proef gesteld in de serie Limitless with Chris Hemsworth, waar onze superheld op een missie is om te leren hoe gezondheid, kracht en intellect verbeterd kunnen worden. Hiervoor ondergaat hij diverse beproevingen en bizarre uitdagingen, en leert hij onder andere hoe schade te herstellen, kracht te verbeteren, geheugen op te laden en verkracht op te bouwen.

Limitless with Chris Hemsworth op Disney Plus

De nieuwe serie is vanaf 16 november te bekijken op Disney Plus. Bekijk de trailer van deze revolutionaire serie hieronder.

Bekijk ook