Wanneer is “The Old man” te kijken op Disney Plus?

Disney Plus heeft bekend gemaakt wanneer het mogelijk wordt om The Old Man te kijken op het streamingplatform. De FX Original is een meeslepende nieuwe dramaserie met niemand minder dan Jeff Bridges in de hoofdrol die voor Nederlandse kijkers exclusief te zien zal zijn op Disney+. The Old Man zal op 28 september in première gaan met de eerste twee afleveringen van het zevendelige seizoen.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

The Old Man is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Thomas Perry en draait om Dan Chase, vertolkt door Jeff Bridges, die jaren geleden de CIA verliet en zich sindsdien gedeisd houdt. Wanneer er echter een huurmoordenaar op zijn pad komt die hem probeert uit te schakelen leert hij dat er niets anders op zit dan zich te verzoenen met zijn verleden om zijn toekomst veilig te stellen.

In de hoofdrol schittert dus Jeff Bridges, maar naast hem zien we onder andere John Lithgow, Alia Shawkat, EJ Bonilla en Gbenga Akinnagbe een rol oppakken in de nieuwe serie. De titel wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met The Littlefield Company.

Trailer The Old Man

Kun jij al niet wachten op deze nieuwe serie? Je bekijkt de trailer van The Old Man via onderstaande video.

Bekijk ook