The Santa Clauses binnenkort te zien op Disney Plus

Tim Allen is terug als de enige echte kerstman in de nieuwe Disney Plus-serie The Santa Clauses. In de serie die vanaf 16 november te zien is op de streamingdienst heeft de kerstman slecht nieuws; hij gaat met pensioen. In een zoektocht naar een vervanger maakt hij wederom bizarre avonturen mee.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

In de nieuwe miniserie komt Scott Calving a.k.a. Santa Clause tot de ontdekking dat hij het na 28 jaar dienst wel welletjes vindt. De jaren zijn voorbij gevlogen, en ook zijn magie begint inmiddels te haperen.

In The Santa Clauses borduurt men verder op het succes van de eerdere kerstfilms waaruit we Tim Allen natuurlijk kennen. Zo verschenen eerder al The Santa Clause (1994), The Santa Clause 2 (2002) en The Santa Clause 3 (2006). Mocht je deze nog niet gezien hebben of er een marathon van willen maken, alle delen zijn beschikbaar op Disney+.

Wanneer staat The Santa Clauses op Disney Plus?

De eerste twee afleveringen van The Santa Clauses staan vanaf 16 november op Disney Plus. De overige twee afleveringen van de vierdelige miniserie volgend in de twee weken erna. Ben jij al helemaal in de kerststemming en kun je niet wachten totdat dit nieuwe avontuur van de kerstman begint? Bekijk dan de trailer hieronder.

Bekijk ook