“Hocus Pocus 2” vanaf 30 september te zien op Disney+

Hocus Pocus 2, het langverwachte vervolg op de live-action comedy Hocus Pocus zal 30 september aanstaande in première gaan op Disney Plus. Zoals reeds aangekondigd gaat het vervolg verder met de originele cast, dus schitteren Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy 29 jaar wederom als de kwade Sanderson-zussen.

Nog geen Disney Plus abonnement? Voor slechts 8,99 EUR per maand kijk je de nieuwste Disney titels direct online. Klik HIER en ontvang tot 15% korting op je nieuwe abonnement.

Het is 29 jaar geleden sinds de eerste film en dus 29 jaar geleden sinds iemand de Black Flame Candle aanstak en de 17e-eeuwse zussen tot leven bracht. De zussen zijn op zoek naar wraak en er lijkt dus weinig veranderd te zijn. Het is dit keer aan drie middelbare scholieren om te voorkomen dat de heksen heel Salem verwoesten voor zonsopgang.

Hocus Pocus

Hoewel iedereen gespannen de première op Disney+ afwacht was het eerste deel van de Hocus Pocus-films oorspronkelijk minder populair. Critici waren destijds niet zo enthousiast en de film bracht in de Verenigde Staten ‘slechts’ 40 miljoen dollar op. Toch werd de film een cult-klassieker, mede door de scene met het nummer I Put A Spell On You.

Bekijk ook

Bekijk ook

Blijf op de hoogte!

Wil jij niks meer missen op het gebied van streamingdiensten? Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!