Lightyear vanaf 3 augustus exclusief op Disney+

Deze week maakte Disney hun plannen bekend om de nieuwe Disney-film Lightyear begin augustus naar hun streamingdienst Disney+ te brengen. De film, waarin het verhaal wordt verteld van Buzz Lightyear, draait momenteel nog in de Nederlandse bioscopen.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

In de nieuwe film volgen we de held Buzz Lightyear, die als inspiratie diende voor het speeltje, terwijl hij gestrand is op een planeet zo’n vier miljoen lichtjaren van de aarde verwijderd. In zijn zoektocht naar een manier om thuis te komen krijgt hij bezoek van een groep ambitieuze rekruten en een charmante robotkat.

Ondanks dat Toy Story-fans enorm hebben uitgekeken naar de nieuwe Lightyear was er wel degelijk kritiek op de nieuwe film. Zo heeft Lightyear momenteel de slechtste score van de Toy Story-franchise op Rotten Tomatoes en zetten fans tevens hun vraagtekens bij het gemis van Tim Allen als de stem van Buzz.

Stemmen in Lightyear

De stem van Buzz is in de nieuwe Lightyear-film ingesproken door Chris Evans, Uzo Aduba vertolkt de rol van zijn commandant en beste vriend Alisha Hawthorne en Peter Sohn als Sox. Benieuwd geworden? Check snel de trailer hieronder.

Bron: Disney+

Bekijk ook