Predator-prequel “Prey” vanaf 5 augustus op Disney+

Liefhebbers van de Predator-franchise wisten al even dat hij eraan kwam, maar vanaf 5 augustus aanstaande is het zover en verschijnt de film Prey direct op Disney Plus. Het is dit keer geen man, maar een vrouw die het opneemt tegen de buitenaardse Predator. De film zelf speelt zich af rond het jaar 1700, wat dit in feite de eerste Predator ontmoeting maakt uit de populaire filmreeks.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

De setting is het jaar 1719 in Noord-Amerika, waarbij het continent nog zo goed als onaangetast is door kolonisten. De jonge Naru probeert zich te bewijzen als krijger, maar ziet tijdens een jacht iets wat ze nog nooit heeft gezien. Al snel rijst de vraag wie de jager is en wie de Prey vormt in dit verhaal.

Met de nieuwe Prey-film pakken de makers het geheel anders aan. Zo speelt deze film zich onder andere ruim 300 jaar geleden af. Als we de trailer mogen geloven gaan we een kleine 100 minuten genieten van deze nieuwe actiethriller die werd geregisseerd door Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane). De hoofdrol in de film Prey wordt vertolkt door Amber Midthunder.

Prey zal vanaf 5 augustus aanstaande op Disney Plus te zien zijn. Mocht je ook de andere Predatorfilms willen zien dan vind je die daar ook. Bekijk de trailer van de nieuwe Prey-film hieronder.

Bekijk ook