Disney Plus onthult trailer nieuwe Marvel-serie She-Hulk

Disney Plus heeft eindelijk de trailer voor She-Hulk: Attorney at Law vrijgegeven. In de nieuwe Marvel-serie die vanaf 17 augustus exclusief via Disney Plus te bekijken zal zijn volgen we Jennifer Walters, het nichtje van Banner, die via een bloedtransfusie een dosis gammastraling binnenkrijgt en daarmee een vrouwelijke versie van de Hulk wordt.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

De hoofdrol wordt vertolkt door Tatiana Maslany die de rol van She-Hulk/Jennifer Walters op zich neemt, een advocate die zich gespecialiseerd heeft in bovenmenselijke zaken. Naast Tatiana Maslany schitteren onder andere Mark Ruffalo, Tim Roth en Benedict Wong in de nieuwe comedyserie. She-Hulk: Attorney at Law zal uit negen afleveringen bestaan en en maakt onderdeel uit van fase 4 van de MCU op Disney+.

Hoewel de verwachtingen voor de zevende Marvel-serie hoog waren is er toch wat kritiek geuit op de serie. Zo wordt met name gesproken over de CGI die is gebruikt in de trailer, men heeft dan ook stille hoop dat deze nog voor de première zal worden aangepast. Wordt vervolgd!

Bekijk ook