The Bob’s Burger Movie vanaf vandaag op Disney+

Daar is hij dan eindelijk: The Bob’s Burger Movie op Disney Plus! Liefhebbers van de animatieserie worden ditmaal beloond met een 102-minuten durend spektakel waarin een gescheurde waterleiding een zinkgat veroorzaakt vlak voor Bob’s Burgers. Bob en Linda worstelen om hun bedrijf overeind te houden, terwijl de kids bezig zijn met het oplossen van een mysterie dat mogelijk het restaurant kan redden.

Nog geen Disney Plus abonnement? Voor slechts 8,99 EUR per maand kijk je de nieuwste Disney titels direct online. Klik HIER en ontvang tot 15% korting op je nieuwe abonnement.

Het is de eerste keer dat de met een Emmy bekroonde serie wordt beloond met een film. Hoewel het aanvankelijk de bedoeling was om de film op 25 mei in de Nederlandse bioscopen te vertonen werd dit idee geannuleerd en daarmee direct naar Disney+ verplaatst. In de Verenigde Staten is de film sinds gisteren reeds te zien op Hulu en HBO Max.

Stemmen in The Bob’s Burgers Movie

In The Bob’s Burgers Movie zijn onder andere de stemmen te horen van Kristen Schaal, H. Jon Benjamin, John Roberts, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, Zach Galifianakis en Kevin Kline. De film werd geregisseerd door Loren Bouchard en Bernard Derriman. Het scenario is geschreven door Loren Bouchard en Nora Smith. 

Interesse gekregen in The Bob’s Burgers Movie? Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk ook

Bekijk ook

Blijf op de hoogte!

Wil jij niks meer missen op het gebied van streamingdiensten? Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!