Thor: Love and Thunder binnenkort op Disney Plus

De nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder verschijnt zeer binnenkort al op Disney+, zo maakte Disney bekend in een van hun persberichten. Met de bekendmaking kunnen we eindelijk antwoord geven op de prangende vraag wanneer de laatste Thor-film te zien zal zijn op Disney Plus.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

Thor: Love and Thunder zal vanaf 8 september exclusief te zien zijn op de streamingdienst. De gekozen datum is geen toeval. Het is namelijk Disney+ day, de verjaardag van het platform, en dat mag duidelijk gevierd worden.

In de nieuwe Thor-film bevindt de God van de Donder (Chris Hemsworth) zich op een reis die hij nog niet eerder heeft meegemaakt – een van zelfontdekking. Zijn pogingen worden echter onderbroken door een moordenaar Gorr, geportretteerd door Christian Bale, die het voorzien heeft op de goden. Thor moet alles uit de kast trekken om de dreiging van zich af te slaan. Samen met Korg, Valkyrie en zijn ex-vriendin Jane begint hij aan een kosmisch avontuur om Gorr te stoppen, voordat het te laat is.

Thor: Love and Thunder is de 15e film zijn die wordt toegevoegd aan de MCU. Naast de nieuwe Thor-film zullen er op Disney+ Day meer nieuwe titels verschijnen. Zo staat ook de première van de live-action Pinocchio al enige tijd gepland voor deze datum, zullen de sing-a-long versies van Frozen 1 en 2 gepubliceerd worden en kunnen Star Wars-fans genieten van een kijkje achter de schermen met Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return.

Benieuwd geworden naar de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder? Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk ook