‘I am Groot’ serie vanaf 10 augustus op Disney+

Marvel-fans mogen in hun handjes knijpen, want Groot is terug, zo blijkt uit een filmposter die Marvel gisteren online zette. Op de poster zien we Groot zoals we hem kennen uit Guardians of the Galaxy: Vol 2, schattiger dan ooit. Ondanks de beknopte informatie die Marvel deelt weten we in ieder geval dat de nieuwe short-serie I am Groot gaat heten en vanaf 10 augustus exclusief te zien zal zijn op Disney+.

Heb je nog geen Disney+ abonnement afgesloten? Klik HIER en bespaar tot ruim 15% op een abonnement.

In de nieuwe serie volgen we het leven van baby Groot en zien we dus vooral wat voor kattenkwaad de kleine bonsai uithaalt. Of er ook andere sterren uit de Guardians of the Galaxy-cast te zien zullen zijn is tot nog toe niet bekend.

I am Groot is vanaf 10 augustus exclusief te bekijken via Disney+ en zal daarmee een week eerder te zien zijn dan de eerder aangekondigde She-Hulk, waar wel een trailer van online kwam. Ondanks baby Groot als eerste zijn serie krijgt, is de kans groot dat we op korte termijn meer van Guardians of the Galaxy gaan zien. The Guardians of the Galaxy: Holiday Special zal namelijk al in december op de populaire streamingdienst te zien zijn.

i am groot

Bekijk ook